Star trails and light painting

Star trails och light painting
Stjärnor över Mellerud
Bländartal f/4  Exponeringstid 9×8 min  Brännvidd 13 mm

Det var bara två eller tre minusgrader den här stjärnklara natten, men ändå var jag frusen som en isbit när jag kom hem. Varken vantar, halsduk, mössa, långkalsonger eller dunjacka kunde stoppa kylan. Nästa gång tar jag en termos med varmt kaffe med mig, det skulle göra väntandet lite behagligare. Men å andra sidan hade jag mycket tid att beundra en fantastiskt vacker himmel och dessutom kunde jag testa hur många stjärnbilder jag kände igen. Nu vet du i alla fall vad du kan förvänta dig när du vågar dig ut på kvällen för att fotografera stjärnspår.

Om du är intresserat i hur man tar foton på Star trails eller stjärnspår förslår jag att du läsa vidare här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »