Ton i ton

Här kommer en komplettering till mitt inlägg ”kontraster”. Tvillingarna har fått ett svart och vitt foto, så jag tänkte att storebror passar där  emellan med en neutralt grå bakgrund. Denna gången var det inte så lätt att övertala min store kille att ställa upp för en fotosession. Men bakom tidningen gömde vi hans favorit spel ”Bilkort”. Så vi spelade kort samtidigt som jag fotade och det blev hur roliga foton som helst. Han bjöd på så många olika ansiktsuttryck från besviken och sur till jätteglad och självsäker. Hans bror tipsade mig sedan om att jag borde låta honom vinna om jag vill få glada foton – det var en perfekt strategi och vi var båda mycket nöjda efteråt.


Ton i ton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »