Åmåls Fotofest 2018

28 april till 5 maj 2018 är du välkommen till elfte upplagan av Åmåls fotofest. Där kan du titta på bilder från kända fotografer och regionala talanger. Det blir säkert en stor variation av motiv, från klassiskt landskapsfotografi till porträtt av ”aktionfigurer” och allt där emellan. Jag ser redan framemot att studera alla utställda verk. Men orsaken till att det känns lite extra spännande för mig är att jag för första gången visar några av mina foton på en utställning. Om du är trött på att titta på foton bara på datorn, då är du välkommen att ta dig en tur till Åmåls Fotofest. Kanske jag tar några kort där och uppdaterar det här inlägget senare.

Lite mer information finns på evenemangets hemsida: www.amalsfotofest.wordpress.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »