Like a Prayer

Like a Prayer

Egentligen var idén med fotografiet att uttrycka tanken: ”Få jag vara här? Är jag välkommen?” Det finns en massa varianter av fotot på min hårddisk. Vissa har en lite mer frågande attityd, på andra ser man nyfikenhet, och det finns de som är riktigt roliga. Varför visar jag då bilden som speglar känslor av försiktighet, osäkerhet och ödmjukhet istället för det roliga? Jag valde den här varianten för att den har ett intressant element utöver själva mimiken. Handens spegling förstärker betydelsen av frågan ”Får jag vara med?” Det blir en vädjan som kommer inifrån, från hjärtat.

Bildens uppbyggnad följer med sin vertikala delning det gyllene snittet. Om du vill veta mer om bildkomposition kan du läsa vidare här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »