With and Without

Den här scenen är orsaken till att jag har köpt mig en ny kamera. Eller – inte riktigt, egentligen är det ju tjuvens fel. Han som stal min kamera och två av mina favoritobjektiv på en parkeringsplats i Malmö. Så det blev en skön, varm sommar, fast utan fotografering för min del. Men varje gång jag passerade dessa ensama träd på väg till jobbet, blev jag påmind om hur mycket jag saknar min kamera. Jag ville ju fånga dessa två olika kompisar innan den med afrolook också blir skallig. Nu när hösten närmar sig med stormsteg blev det dags att skaffa en ny kamera innan vinden blåser bort alla löv. Det blev en Nikon igen, fast denna gången en fullformatskamera. Så det finns en chans att det blir fler bilder här på hemsidan.


With and Without

2 kommentarer

  1. Artur

    Vackert motiv som du fångat under speciellt vackra förhållanden. Som vanligt finns det mycket eftertanke och inte bara en estetisk vacker bild. Jag undrade vad som fick dig till ett avbrott och som tur var det bara en stöld. Ser framemot fler fina bilder från dig. Ha det bra! /Artur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »