Vattenkraft vid Hjortens udde

Efter stormen idag finns det nog inga höstlöv kvar på träden. Och jag som har sett så mycket fram emot att kunna fotografera färgsprakande alléer och skogar. Men när träden äntligen fick rätt färg blev det bara storm, moln och regn. Så mina höstbilder blir nog lite stormiga. För att kunna fånga stormen på riktigt, åkte jag ut mot Hjortens udde. Där blåser vinden utan att bli bromsad av byggnader eller skog. För varje fotografi jag tog flyttade jag stativet lite längre fram mot de brusande vågorna. Kanske den nästa vågen blir ännu större – och det blev den. När man står där med fingret på utlösaren tänker man bara: Skall jag vänta på den nästa duschen eller ska jag ta kameran och springa i säkerhet?

Vågor på Vänern vid Hjortens udde
Vattenkraft
Bländartal f/8  Exponeringstid 1/4 s  Brännvidd 28 mm
Vågor på Vänern vid Hjortens udde
Vattentrådar
Bländartal f/8  Exponeringstid 1/4 s  Brännvidd 18 mm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »