Melleruds Nyheters fototävling 2016

Jag håller på att städa min hemsida lite och då måste jag tyvärr flytta runt inläggen. Hoppas det gör att du hittar enklare sen. Här nedan ser du det första fotot jag skickade in till en tävling. Jag gillade fotografiet, men visste inte vad andra skulle tycka om bilden. Du kan tro jag blev överraskad när fotografiet valdes som bästa vinterbild. Men egentligen visar jag ju bara det som naturen har skapat på ett så fantastiskt sätt. Så upp med rumpan ur fåtöljen och hitta dina egna glaciärer…

Här kan du titta på bilden som vann Melleruds Nyheters fototävling 2015 / 2016 ”Finaste vinterbild” i lite bättre upplösning…


2 mars 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »