Ensam i mängden

Ensam i mängden
Bländartal f/14  Exponeringstid 3 sec  Brännvidd 50 mm

Det finns en helt fantastisk allé vid vägen mellan Dals Rostock och Erikstad. Jag har länge tänkt på att det skulle bli ett vackert motiv i dimma. I morse var det dags att testa denna idén. Men dimman var nästan för tjock, träden försvann bara i en vit, fuktig vägg och fotografiet förmedlade inte de känslor jag hade tänkt mig. Det blev helt enkelt lite tråkigt. Då bestämde jag mig för en kort promenad framför kameran och resultatet motsvarade mer det jag hade i tankarna. Det var en människa som fattades.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »