Vävda drömmar

Denna morgon tänkte jag ta några foton vid hamnen – typ båtar i dimma. Men när jag kom dit hade dimman dragit bort, stämningen som jag hoppats på fanns inte. Så jag vände hemåt igen. Då bländade solen mig från en liten sidoväg som jag inte förr har lagt märke till, men just då såg den ut som en motorväg av ljus. När jag följde vägen hittade jag något som jag aldrig tidigare har upplevd. Jag måste har sett ut som ett barn, springande mellan alla grästuvor och ormbunkar. Hela scenen var så hänförande att jag nästan glömde att ta kort. Varje fotografi är som en pusselbit i en fantastisk sagovärld. Men titta själv….

vaxter_0211
Bländartal f/10   Exponeringstid 1/200 s
Brännvidd 40 mm
vaxter_0511
Bländartal f/10   Exponeringstid 1/50 s
Brännvidd 55 mm
vaxter_0611
Bländartal f/10   Exponeringstid 1/40 s
Brännvidd 40 mm
vaxter_0411
Bländartal f/10   Exponeringstid 1/100 s
Brännvidd 40 mm
vaxter_0311
Bländartal f/10   Exponeringstid 1/50 s
Brännvidd 32 mm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
Translate »